• Flynt Education

Volem ajudar. Queremos ayudar.És la nostra obligació com empresa contribuir a solucionar els problemes als quals ens enfrontem com a societat. El confinament pel COVID-19 ha alterat les nostres rutines, i ens obliga a quedar-nos a casa.


Volem que pugueu aprofitar la vostra estança a casa, i és per això que hem obert la nostra plataforma E-Learning, www.flyntonline.com, a tothom durant tot el període que duri el confinament.


També oferim cursos de reforç escolar 100% gratuït per a alumnes de primària o ESO. Sabem que són molts els alumnes que no poden resoldre els seus dubtes de l’escola amb ningú, ara que las escoles i biblioteques estan tancades. És per això que els nostres professors resoldran els dubtes o preguntes que puguin tenir els alumnes sobre qualsevol assignatura del cole. A més, podran trobar material addicional de pràctica, ordenats per cursos. Tot a la plataforma i sense cap cost.


Oferim accés gratuït als nostres cursos d'idiomes i reforç escolar a tothom que ho vulgui. És igual si ets alumne del centre o no. Podràs registrar-te de forma 100% gratuïta al nostre sistema, a través de la nostra pàgina web: flynteducation.com/flynt-online

6 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Nuestros servicios:

- Cursos de idiomas

- Nuevas tecnologias

- Cursos intensivos

- Clases One 2 One

- Servicios para empresas

- Servicios lingüísticos

- Refuerzo escolar

Horario:

Lun- Vie: 10:00 - 13:00 / 16:30-20:00

Sáb: 10:00 - 13:00

Contacto:

Avinguda de Vidreres 128, Local 3A

Lloret de Mar, 17310, Girona.

Tel: 872 267 039
info@flynteducation.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 Flynt Education.