• Flynt Education

Protocol Anti-Covid19 per a la tornada a l'escola - FAQ


Preguntes freqüents

1. Què passa amb les classes si el meu fill es troba dins d’un grup bombolla confinat i no pot assistir al centre?

Si un alumne ha de confinar-se perquè ha estat en contacte estret amb un cas positiu a l’escola, hem habilitat la possibilitat de seguir les seves classes, en el mateix horari i freqüència, de forma telemàtica a través de streaming.

D’aquesta forma rebrà els mateixos continguts de classe, a la mateixa hora, en els mateixos dies, i amb els mateixos companys, però sense haver de sortir de casa.

2. Què passaria en el improbable cas de que es decreti un nou confinament domiciliari?

Si es decreta un nou confinament domiciliari, totes les classes es continuaran online, en el mateix horari i dies que les sessions presencials.

3. Serà obligatori l’ús de la mascareta dintre del aula?

Encara que és recomanable portar-la contínuament, els alumnes que es trobin dintre del aula podran treure’s la mascareta durant la duració de la classe, tenint en compte que totes les taules es troben situades a una distancia de seguretat, i sempre que l’alumne es trobi assegut.

L’ús de la mascareta és obligatori per entrar, sortir, o circular per l’interior del centre i qualsevol zona comú del mateix.

4. És possible canviar-se a un grup de classes online, un cop que s’ha començat de forma presencial?

Sí, oferim la possibilitat a tots els alumnes de migrar les seves classes a la modalitat online encara que les hagin començat de forma presencial. Caldrà tenir en compte que això pot comportar un canvi d’horari.

5. Què passa si es detecta un cas positiu dintre del nostre centre?

En el cas de que es detecti un cas positiu de COVID-19 dintre del centre Flynt Education, s’avisarà a totes les persones que han mantingut un contacte estret amb l’alumne dintre del centre. També els professors i personal vinculat hauran de realitzar-se una prova PCR per confirmar que no han sigut contagiats abans de poder continuar amb les classes.

6. Què passa si sóc un alumne que va estudiar durant el curs 2019-2020 i encara tinc classes pendents?

Hem intentat contactar amb la majoria dels nostres alumnes del curs anterior per oferir-los una solució. No obstant, és possible que alguns alumnes encara no hagin pogut continuar amb les seves classes. Si és així, totes les classes pagades durant el curs anterior es descomptaran de les quotes de qualsevol servei que realitzeu durant aquest curs.


2 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo