• Flynt Education

[Actualizado] COVID-19 - Comunicat sobre afectacions 1


Flynt Education vol garantir als seus alumnes que s'estan prenent totes les mesures preventives possibles per evitar els efectes del COVID-19. Durant els últims dies hem activat un protocol d'actuació tant per als nostres alumnes, com per als nostres treballadors. Concretament, s'han pres les següents mesures:


1. Instal·lació de dispensadors de gel desinfectant a les aules i zones comuns del centre.


2. Neteges profundes dels espais comuns abans i/o després de les jornades lectives.


3. Contacte directe amb els pares i professors dels alumnes perquè identifiquin possibles casos sospitosos.


4. Desenvolupament d'un espai virtual que permeti als nostres alumnes accedir o continuar amb les classes de forma telemàtica, en el pitjor dels escenaris.


Fins el moment, totes les classes al nostre centre continuen de forma prevista i en els horaris habituals. Considerem prioritària la salut i seguretat dels nostres alumnes, i, per tant, volem enviar un missatge de tranquil·litat a tots els nostres usuaris. Actualitzarem de forma contínua la informació i garantim que es prendran les mesures adients a cada escenari


Cursos Municipals de l'Ajuntament de Lloret de Mar

Després d’estudiar diferents mesures preventives, l’Ajuntament de Lloret de Mar ha decidit anul·lar totes les formacions impartides pel servei d’Ocupació Municipal de forma immediata i per un període indefinit.


Mantindrem actualitzats i informats als alumnes de qualsevol canvi que es produeixi en la situació i demanem comprensió. La mesura entra en vigor de forma immediata.

36 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo